Nu är det klippt!

Nu har coronastyle äntligen fått vika hädan. Och vilken lättnad det är! Det var väldigt praktiskt att bara slänga ihop manen till en tofs bak och där fick det sitta till kvällningen. Men tvätten och torkning tog en erbarmlig tid (vilket ord förresten vart kom det ifrån…) Sedan var ju bara frågan… visa eller inte visa… OBS! Det är inte hunden nere till höger!

Här har vintern pendlat mellan minus 19 och minus 9 sista dagarna. Ni som hängt med länge undrar då om mitt vatten frusit igen. Nej, inte ännu. Gränsen verkar gå vid 20 så jag håller tummar nu att det blir mindre kallt snart.
Snö har vi så det räcker och blir över! Byns skidspår på 7.5 km är fint preparerat och väl använt. Väl underhållet av pigga bybor på 80+. Man kommer från ”landochrikerunt” till vårt skidspår istället för att äntra det som har belysning i samhället. Vi ser spåret från vårt fönster och kan följa åkarnas framfart. Tyvärr har ingen av oss kropp att ge oss på det.

Författare: AnJa

En tant i mina bästa år eller kanske har jag passerat bäst-före-datum vid det här laget? 60+ några till. Dumbo med Gubben sedan 20 år. Hur gör man när man är Dumbo? Det får du veta om du läser OM. Vi har tillsammans 9 barn, 11 barnbarn och ett bonusbarnbarn. Kan bli många till sommargrillen och julbordet. Det äldsta av våra barnbarn är 17 år och det yngsta 7 månader. Det är alltid lika roligt att träffa dem. Önskar att det vore oftare! Vi gillar att åka till fjällen med husbilen och laga mat. Ungefär så. Glömde ju något viktigt, fyrbent som kom in i vårt liv för snart två år sedan. En av mina söner flyttade tillbaka efter studier och hade med sig Asterix. En underbar, busig, envis, go Bichon Havanais som jag är lycklig dagmatte till.

2 reaktioner till “Nu är det klippt!”

  1. Fiiiint!
    Ser ut som du har lite fall på håret också!
    Jag gillar att dra ihop det, det är så bra när man skall göra något och inte vill ha håret i vägen!

  2. Så fin du är och du blev extra fin nyklippt!
    Efter postcoviden behövde jag pigga upp mig så då klippte jag mig riktigt kort. Saknar den där tofsen i nacken ibland….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: