Pust! Den finns kvar!

Upptäckte att jag varit borta så länge från bloggvärlden att temat jag använde inte längre finns kvar… Oj, så många konstiga teman det finns att välja på. Jag vill ju bara ha ett enkelt som mitt förra och hittade till slut det här som jag tror blir bra när jag ändrat till det lite.

Jag höll andan när jag tryckte på knappen för att byta :-). Sprang ut ur rummet, fyllde på tekoppen och smög försiktigt tillbaka… Yes, det lyckades!

Men varför en bild på ett finurligt byggt getingbo med inbyggd värme? Jo, mitt huvud surrar just nu som getingbo av ansträngning att förstå var jag gör..´.

Författare: AnJa

En tant i mina bästa år eller kanske har jag passerat bäst-före-datum vid det här laget? 60+ några till. Dumbo med Gubben sedan 20 år. Hur gör man när man är Dumbo? Det får du veta om du läser OM. Vi har tillsammans 9 barn, 11 barnbarn och ett bonusbarnbarn. Kan bli många till sommargrillen och julbordet. Det äldsta av våra barnbarn är 17 år och det yngsta 7 månader. Det är alltid lika roligt att träffa dem. Önskar att det vore oftare! Vi gillar att åka till fjällen med husbilen och laga mat. Ungefär så. Glömde ju något viktigt, fyrbent som kom in i vårt liv för snart två år sedan. En av mina söner flyttade tillbaka efter studier och hade med sig Asterix. En underbar, busig, envis, go Bichon Havanais som jag är lycklig dagmatte till.

En tanke på “Pust! Den finns kvar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: