Back on track?? Helt plötsligt är det september. Räddningen är mobiltelefonen som sparar bilderna i datumordning. Vi har faktiskt gjort en hel del i sommar trots detta j—a virus. Träffat barn och barnbarn ute på distans. En del av dem i alla fall. Vi har inte lyckats samla alla i år som vi har brukat på sommaren. Men… det kommer fler somrar! Äldsta av mina barnbarn har hunnit fylla tre och lilltjejen ett år. Vi har vart en sväng till fjällen och fiskat med två av Gubbens ”barn” samt deras respektive. Då bestämde vi oss för att det inte fanns någon corona däruppe. Och friska är vi! Här i Västerbotten är vi väldigt lyckligt lottade när det gäller coronafall.

I juni drog en (eller flera) tromber fram i Hökmarksskogarna. Det blev en riktig katastrof för många skogsägare bl.a. Gubben min. Tack och lov att ingen var däruppe och att den inte gick rätt genom byn!

Odlingsresultatet har varit ömsom vin och ömsom vatten. Sockerärtorna har totalt misslyckats i år. Vi fick fantastisk gul lök och rödbetor. Massor med (gröna…) tomater.

Gott om svamp och lingon är det åxå. Härligt att fylla på förråden.

Ja det var en snabbglimt över tre månader. Nu hoppas jag att ni som läser min blogg fortfarande finns kvar. Ni får gärna slänga in en liten kommentar! Kram på er!