Corona-depression?

Jag tror (eller skyller på…) att jag fått en coronadepression… Jag får absolut inget ur händerna! Allt är sååå trögt. Att hanka sig fram när det gäller städning, tvättning och annat som måste göras går väl hyfsat men så mycket annat har inte blivit av. Dock, fick vi vänner från stan som kom hem till oss med jättegoda räkmackor och vi distansfikade i trädgården. Sånt värmer och piggar upp!

20200526_142900

Det finns mer som värmer. T.ex. solen. Vi har haft ett fantastiskt väder sista tiden och det är nästan att man längtar efter regn. Men, inga indikationer på att det är på gång.

20200601_142701

Det finns ljusglimtar. Jag facetimar (eller hur det nu stavas) med söner och barnbarn. Vi har fått ner potatisen i jorden. Jag har satt diverse frön i två pallkragar. Vi har en jättefin stor hare som springer runt huset varje dag. Gurkorna från köket har flyttats ut i växthuset och även 5 till gurkor. Men… tomaterna!!! Suck!!!  De satte jag alldeles för sent. Fick två stycken av en god vän och de andra pyttisarna har jag satt ut i växthuset så får vi väl se hur det går.

Smörblommorna kommer i en rasande fart! Och jag hittade ett så himla fint bi som jag tycker passar perfekt där!

20200604_150237

Ha det fint alla vänner! Håll i, håll ut och … tvätta händerna :-).

Författare: Anja

En tant i mina bästa år eller kanske har jag passerat bäst-före-datum vid det här laget? 60+ några till. Dumbo med Gubben sedan 20 år. Hur gör man när man är Dumbo? Det får du veta om du läser OM. Vi har tillsammans 9 barn, 11 barnbarn och ett bonusbarnbarn. Kan bli många till sommargrillen och julbordet. Det äldsta av våra barnbarn är 17 år och det yngsta 7 månader. Det är alltid lika roligt att träffa dem. Önskar att det vore oftare! Vi gillar att åka till fjällen med husbilen och laga mat. Ungefär så. Glömde ju något viktigt, fyrbent som kom in i vårt liv för snart två år sedan. En av mina söner flyttade tillbaka efter studier och hade med sig Asterix. En underbar, busig, envis, go Bichon Havanais som jag är lycklig dagmatte till.

2 reaktioner till “Corona-depression?”

  1. Det är bara att lyssna på kroppen och ta det varligt. Så härliga vänner och Gofika!

  2. Hoppas att du tagit dig förbi den där corona-deppen! Men det är supersegt, har inte kramat barnen på 4 månader och längtar…
    Bloggen ligger i träda, vet inte varför, men idag tittade jag iaf in!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: