Jag tror (eller skyller på…) att jag fått en coronadepression… Jag får absolut inget ur händerna! Allt är sååå trögt. Att hanka sig fram när det gäller städning, tvättning och annat som måste göras går väl hyfsat men så mycket annat har inte blivit av. Dock, fick vi vänner från stan som kom hem till oss med jättegoda räkmackor och vi distansfikade i trädgården. Sånt värmer och piggar upp!

20200526_142900

Det finns mer som värmer. T.ex. solen. Vi har haft ett fantastiskt väder sista tiden och det är nästan att man längtar efter regn. Men, inga indikationer på att det är på gång.

20200601_142701

Det finns ljusglimtar. Jag facetimar (eller hur det nu stavas) med söner och barnbarn. Vi har fått ner potatisen i jorden. Jag har satt diverse frön i två pallkragar. Vi har en jättefin stor hare som springer runt huset varje dag. Gurkorna från köket har flyttats ut i växthuset och även 5 till gurkor. Men… tomaterna!!! Suck!!!  De satte jag alldeles för sent. Fick två stycken av en god vän och de andra pyttisarna har jag satt ut i växthuset så får vi väl se hur det går.

Smörblommorna kommer i en rasande fart! Och jag hittade ett så himla fint bi som jag tycker passar perfekt där!

20200604_150237

Ha det fint alla vänner! Håll i, håll ut och … tvätta händerna :-).