Februari försvann i ett töcken av axelont. Röntgen visade kalkavlagringar och farbror doktorn körde in en ny kortisonspruta. Det blev bättre ett par veckor men nu börjar det bli sämre igen… Nåja, förkylningen som överföll mig för några dagar sedan gör att jag mer tänker på en snorig näsa än en ond axel. Inget ont som inte har….

Det är tomt här hemma utan husdjur! Jag har börjat titta på Djurskyddet och Blocket för att se om något nytt fyrbent skulle vilja komma hem till oss. Men… inget lockar än så länge.

Både jag och Gubben har hunnit fylla år sedan sist. Jag väldigt ojämnt. Gubben väldigt jämt! Och såklart blev det smörgåstårta. The same procedure…

20200216_145925

Barnbarnen träffade jag förra helgen. Lika mysigt som alltid! Annars har vi fortsatt att leka med tågbanan. Här är den i kvällsljus.

20200301_193005

Många planer finns det och vi har just byggt ut den för att rymma ett berg med tunnel och en bondgård… Det finns grannar som undrar vad vi håller på med, men oj så kul det är! Snart kommer våren och sommaren och då finns det annat roligt att göra.

Enda försådden jag gjort hittills är 3 gurkor som kom upp efter 4 dygn.

20200303_121338

Inte försådd egentligen. De ska få stå i köksfönstret och ge gurkor från början av maj.