Saknaden efter vår ”lilla” Drutten är fortfarande lika stor. Jag hör honom och känner hur han hoppar upp i sängen när jag somnat…

Min högeraxel har varit ond nästan ett år och sista 3 månaderna har det bara förvärrats. Det är så mentalt påfrestande att det skär i den vad jag än gör. Har gått hos sjukgymnast, gjort övningar två gånger dagligen, fått kortisonsprutor. Inget har hjälpt. Nätterna är jobbiga. Nu har jag fått remiss till röntgen. Får se om det kan ge något. Det här har gjort att jag varit ganska under isen och inte orkat göra mycket mer än det absolut nödvändiga. Enda stunden ganska smärtfri är med värmekudden sittande i fåtöljen med armen helt still. Många böcker har det blivit!

Jul blev det i alla fall utan katt och med axel. Barn och barnbarn har turats om att komma och äta julbord. Som alltid har vi köpt hel gris, halv älg och gjort korv, pastej, paté m.m m.m. Dock besparar jag er bilder från denna jul. Den känns som överstökad.

En sak som jag i alla fall måste visa är resultatet av första försöket med salami. Kallrökt i 16 timmar, därefter torkad i pannrummet i två veckor. Den smakar gudomligt!

20200103_17354720200103_173627

Nu hoppas jag på att få lusten att blogga igen. Jag har saknat er vänner!