Vi håller på traditionerna

I förrgår blev årets traktor klar. Barn och barnbarn kan intyga att det är en ny varje år – de äter nämligen upp den efter nyår :-). Nu ska den bara fyllas med skumtomtar!

I går kväll var det dags för korvstoppning. Nästan 50 goda julkorvar såg dagens ljus. Glömde såklart att ta bild när de var klara…

Till middag stekte vi biffar av smeten för att provsmaka kryddningen.

Vår främsta fundering nu är om vi ska julpynta som vi brukar eller julpynta barnsäkert? Sötnöten som alltid blir suddig på bild måste väl få lite roligt, eller? Det är många år sedan vi hade en ettåring på julafton!

Författare: AnJa

En tant i mina bästa år eller kanske har jag passerat bäst-före-datum vid det här laget? 60+ några till. Dumbo med Gubben sedan 20 år. Hur gör man när man är Dumbo? Det får du veta om du läser OM. Vi har tillsammans 9 barn, 11 barnbarn och ett bonusbarnbarn. Kan bli många till sommargrillen och julbordet. Det äldsta av våra barnbarn är 17 år och det yngsta 7 månader. Det är alltid lika roligt att träffa dem. Önskar att det vore oftare! Vi gillar att åka till fjällen med husbilen och laga mat. Ungefär så. Glömde ju något viktigt, fyrbent som kom in i vårt liv för snart två år sedan. En av mina söner flyttade tillbaka efter studier och hade med sig Asterix. En underbar, busig, envis, go Bichon Havanais som jag är lycklig dagmatte till.

2 reaktioner till “Vi håller på traditionerna”

  1. Det ser sååå gott ut. Läste att skumtomtarna riskerar att ta slut i affärerna, hoppas ni har laddat upp så ni inte blir utan.

    Jag tycker ni ska pynta barnsäkert, bättre för sötnöten och bättre för er vuxna som slipper oroa er för skador på både barn och saker. 🙂

  2. Instämmer med ovanstående. Sån tur de har som får komma och smaka på läckerheterna!!! Ha en mycket fin jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: