Här sitter jag, på årets sista dag, med fötterna i årets sista fotbad, och undrar vad årets sista blogginlägg ska handla om. Det blev inget God Jul varken på bloggen eller på Fejjan. Det bombardemang av God Jul, God Jul du med etc som övertog hela Fejjan fick mig att gå i spinn! Så… jag strejkade. Det blir bara för mycket av det goda ibland.

20161231_121700

Julen var fin. På julafton med två av mina tre grabbar och på juldagen med fyra av gubbens sex”barn” med resp och barnbarn. Tummen blev jag bra på att hålla undan och idag är den helt smärtfri men ganska skrovlig.Så här glada var Gubben min och jag.

20161224_194243-2

Tittar jag tillbaka på mitt 2016 så gick det lika fort som tidigare år. Jag kan inte förstå att åren kan gå så fort?!

Jag har gjort 64 inlägg i bloggen. Mer än dubbelt så många som förra året! Nöjd! 3,694 besök har ni gjort. Åxå en ökning från förra året. Tusen tack!!!

Bloggen har mest handlat om bonusbarnbarn, mat, katt, fiske och natur. Mycket mindre om loppisar och hantverk.

Årets höjdpunkt var som vanligt när vi var på fiskeresa. Tänk om man kunde ligga ute med husbilen i fjällen flera veckor i sträck! Årets bottennapp var att vi aldrig kom oss till Vedevåg. Det får vi ta igen till våren.

Nog om det som varit. Nu till det som komma skall… Inga nyårslöften för de brukar falla redan första veckan, men några önskningar inför det nya året.

  • Jag önskar läsa mer om svensk historia. Tack vare Historieätarna och Fröken Frimans krig har mitt intresse för historia verkligen vaknat!
  • Jag önskar att komma igång med hantverken igen. Känslan att sätta sig och sticka, sy eller spinna garn och hur bra man mår av det vill jag hitta tillbaka till.
  • Dokumentera mera. Tidigare har jag alltid skrivit dagbok, anteckningar m.m. men sista åren har jag tappat bort det. Min önskan är att börja igen med att skriva ner vad som händer och vad vi gör. Tänker att åren kanske känns längre då?
  • Jag önskar att komma igång i kroppen mera. Jag har beställt tid hos sjukgymnasten i början av januari och tänker be honom lägga upp ett program som passar som jag kommer att göra på gymmet där. Hemma blir det inte av.
  • Och framförallt önskar jag vi och våra barn och barnbarn får vara friska och ha det bra i livet.

Slutligen, årets snackis!

20161206_135950

Ni som har orkat läsa ända hit. Jag önskar er alla ett Gott Nytt 2017! Och jag önskar att fler som läser min blogg även skickar en liten kommentar då och då så jag kan hitta till er!

Annonser