Lyssnade med ett halvt öra på Uggla i fredags. Minns inte ämnet men jag kom på mig själv med att le när Uggla fasade för att bli 80 år. Sitta där och inte har något att leva för och inte kunna göra någonting. Usch. Typ. HA! Tänkte jag då. Han skulle träffa min pappa :-D.

Som fyller just 80 år om precis en månad. Nej, han sitter inte bara. Han tar med sig frun och reser till Malaga och Fuengirola och cruisar runt ett par veckor.

Jag kan knappast komma på något land han inte har varit i. Jo… Japan! Snacka om att han är avundsjuk på barnbarnet som nyss kommit hem efter en månad i Tokyo. Jag som bara har rest till några få länder i Europa får ofta se alla bilder från hans resor, så det känns nästan som om man själv är berest.

Det blir inte så ofta vi ses nu för tiden men varje sommar när vi reser ner till metropolen Vedevåg brukar han passa på att köra dit från Stockholm, och det är alltid lika roligt att ses.

Jag väntar väl en månad med att hurra, men tycker nog att han borde slänga iväg ett mail till Magnus Uggla och lära honom lite om livet!

pappsen

Annonser