Det fortsätter att vara glest med inläggen här. Jag hoppas på en ljusning på alla fronter framme i slutet på mars. Varför ska alla föreningar ha årsmöten just i mars?? Två sitter jag som sekreterare i och ytterligare 3-4 vill jag gärna besöka på deras årsmöten för att få veta vad det gör/gjort. Men som sagt, det är ju frivilligt och det är roligt att engagera sig i lagom dos.

Nu när OS är över blir det ju väldigt mycket tid över :-). Abstinensen har börjat lägga sig och det känns ganska skönt att slippa hålla redan på alla tider.

Så, vad finns det att dissa?

  • Dopade hockeyspelare. Otroligt onödigt.
  • Den konstiga vintern
  • Att kattfan (förlåt Drutten) jamar och vill ut före 6. Vårkänslor?

Nej, roligare är att hitta saker att hissa!

  • Cecilia har börjat med en sockstickningskurs på sin blogg :-). Äntligen ska jag försöka lära mig sticka två sockar samtidigt.
  • Februari är en kort månad
  • Vi har varit på en intressant tvådagars konferens på Medlefors Folkhögskola om Landsbygdsutveckling och landsbygdens Attraktionskraft.

På konferensen lärde vi oss mycket matnyttigt, åt mycket (o)nyttigt och gjorde upptäckten att vårt nya kommunalråd både kan spela trumma på låda och sjunga Elvislåtar :-). Det Finns Hopp För Skellefteå Kommun!

Förrätt: Ripsoppa med hjortrongrädde och västerbottensflarn. Förföriskt gott!

IMG_6503Huvudrätt: Helstekt renytterfilé med mandelpotatispuré smaksatt med WB-os och lingoncoli. (Ingen aning vad lingoncoli är men gott var det!)

IMG_6508

Trummande kommunalråd. Jag måste ta reda på vad duon som underhöll heter. De var verkligen bra!

IMG_6521

Sjungande kommunalråd

IMG_6528