I förrgår kväll var yngste sonen med flickvän här. Vi grillade gott och satt länge ute. På väg i säng kollade jag mailen innan jag stängde av datorn. AJAJ, EN NY GEOCACH ute vid Bjuröklubb hade registrerats två timmar tidigare. Att vara först på en ny cach är som grädde på moset för cachare. Varken Gubbe eller Tant var speciellt körbara så en av Gubbens söner rekvirerades och iväg for vi ut mot havet i rasande fart :-).

Det är nu bergsgetterna kommer in. Cachen låg nere vid strandkanten vid nordöstra fyren som vi inte ens visste fanns. På väg dit såg det ut så här…

(Klickbara bilder)

IMG_0567

Väl på plats fick vi god hjälp av chauffören att leta cach och när vi hittade den insåg vi att vi var först på plats :-D. Det var en otroligt vacker kväll men tyvärr hade jag bara mobilkameran.

IMG_0568

IMG_0571

Tillbakavägen upp från fyren gick inte lika skuttande som ner… Jösses så slut vi var när vi kom fram till bilen igen. I går läste vi på chaufförens facebook… ”rullade till Bjuröklubb med två småtankade lirare och dunka in en geocach…” :-D.

I går kväll tog vi ännu en sväng i bygden. Vi spanade efter vitterfälen (spår efter vittra) och kameler. Vittra höll sig borta men kamelerna siktade vi på håll. Det är nu man skulle ha haft ett bra zoom på kameran. Det är spännande att geocacha och fem nya gömmor blev funna. På vägen hem skådade vi detta fantastiska älgtorn. I morgon kommer svaret på vad det är för pryl i förra inlägget. Än har ni chans att gissa rätt!

IMG_6172