Det blev visst en liten paus i bloggandet här. Svampkoma eller bloggfrossa? Nja, mest en förkylning som tydligen rensade bort blogglusten ganska ordentligt. Är det nån mer som upptäckt att ju fler dagar som går utan att blogga desto mer motigt blir det. Som om man måste komma med ett super-duper-mega-intressant inlägg när det var så länge sedan. Dumt att känna så.

Veckan har gått sin stilla lunk med host och snörvel. En del småturer ute i svampskogen har det blivit förstås. Det ska bli kul att väga in hur mycket det har blivit i år. Vilken svampsäsong! Jag har aldrig sett liknande 🙂 I helgen fick vi kalla in förstärkning till plockande och rensande. Vi åt middag och rensade om vartannat. Trevligt!

Katten börjar vara less på att inte få vara på sitt favvoställe – mitt på bordet. (Klickbar bild.)

Nu är det ju inte så länge kvar på svampsäsongen och frågan är vad vi ska ägna oss åt sedan som ger motion och samtidigt är trevligt. Vi tror vi har kommit på det!

  • Man kan göra det överallt i hela världen.
  • Man kan göra det närsomhelst.
  • Det ger motion och spänning.

Kan ni gissa vad vi har börjat med? 😀 Ni ska få en ledtråd till i form av en bild. Detta är inte bara en fågelholk, det är även en …