… roade oss på Alvargalan i fredags kväll. Efter mingel i baren, välkomstchampagne och mera mingel var det middagsdax. Vi hamnade alldeles bredvid scenen.

Steffo Törnquist var en mycket underhållande conferencier hela kvällen. Gubben kan meddela att han har skålat med Steffo! Det ni!

På scenen lagade kockarna maten… Fast de måste ju ha haft hjälp bakom även om man ibland tyckte att det tog tiiiiiid mellan rätterna 😉

Menyn innehöll både det ena och det andra. Förrätt och dessert fick full poäng men varmrätten gick ganska spårlöst förbi. Rådjuret var verkligen lågtemperaturbakat. Det hade inte förvånat mig mycket om det helt plötsligt hade rört sig på tallriken! Och varför krångla till potatisen när det är så vansinnigt gott med potgratäng?? Upptäckte att jag inte ens lyckats få varmrätten på bild men det var kanske lika bra. Här kommer i alla fall bilder på menyn (klickbar), för- och efterrätt.

Den officiella anledningen till Alvargalan är att prisa företag/företagare i en mängd olika klasser. Därav tog middagen 5 timmar… Vilket i sin tur innebar att man hann bli rejält hungrig mellan varmrätt och dessert. Mellan prisutdelningarna fick vi njuta av Sylvia Vrethammar.

Om det blev någon dans efter maten förtäljer inte den här historien. Förhoppningsvis kan man kolla upp det på Norran. De brukar ju sätta in vimmelbilder 😉 Undertecknad och kavaljer åkte nämligen hem och sussade på söta örat 🙂 Och vad gjorde vi igår då om det är någon som undrar?? Minsta möjliga… 😀

En av våra bordskompisar erbjöd sig att ta en bild av oss. Det är ju roligt att ha förevigat de få tillfällen man klär upp (ut) sig så det uppskattade jag. Men jag hoppas verkligen att vi inte så ut riktigt så här i andras ögon, för jag undrar vilka knappar hon kom åt!

Ps. 4 nya temabilder i 365-bloggen. Akrobat, offentliga toaletter, fotograf och i min bil.