… kan man ibland göra riktigt trevliga upptäckter! Som i går när jag hittade en liten påse fylld med bubbelplast på skrivbordet. Vad är det här? När jag började gräva i den blev det rena julafton. Jag hittade FYRA nya små porslinsaskar till min samling köpta i en liten antikbod på Camden Market i London! Det inköpet hade totalt fallit ur mitt vedträ… jag menar huvud…

Inte nog med denna trevliga överraskning. I går kväll hittade jag en present som jag fick i England. Den förgyllde fredagskvällen lite extra, om det nu behövs när man är bortskämd med att ha en så go Gubbe som dessutom har minne som en Elefant! En fantastisk kombination!

Sedan finns det mindre roliga saker att plötsligt komma ihåg att man har glömt! Som sin mammas födelsedag :-O Och den är inte bara bortglömd för en dag eller så.. nejdå.. det är drygt TVÅ VECKOR sedan hon fyllde år. Nu är bara frågan om jag ska låtsas för mig själv som om jag redan grattat henne men glömt att jag gjort det eller om jag ska ringa och erkänna att det blev mitten av november alldeles för fort i år??

I dag har jag mantrat klart; Det är farsdag i morgon, det är farsdag i morgon, det är farsdag i morgon, det är ….

Turligt nog har jag ännu så länge inte glömt bort att jag är hundvakt en endaste dag och nu är det hög tid att ta den lilla morgonpromenaden 🙂 Trodde aldrig att jag skulle säga det, men det ska blir skönt! Bara fyra dagar kvar på hundvakteriet nu. Sedan blir det en egen hund eller ett promenadband… Vilket tycker du att vi ska välja Gubben???