Efter morgonpromenaden med hunden har jag suttit och gått igenom alla bilder från resan. Ni som inte blir mätta av följande bilder hittar fler i ett Album HÄR! Klicka på Visa bildspel uppe till vänster i länken om du vill se bilderna på helskärm.

Tänk att ”byn” med ca 1000 invånare har två pubar. Det skulle vara i Sverige det 🙂 Dessutom så går ju folk på puben hela dagarna och träffas både för att äta och för att ta en pint öl. Vi provade bägge två såklart och de fick klart godkänt.

Jag tog en promenad en strålande morgon. Alla hus är av tegel, sten eller sten och tegel 🙂 Det är så vackert och jag skulle kunna köpa vilket som helst av dom om jag hade haft råd…

Jag gick förbi Familjen Flinta men de verkade inte ha vaknat ännu…

Lite fler bilder från London. Det här är nog tredje gången jag är där men den första som jag får se Big Ben utan byggnadsställningar. Det är en imponerande klocka!

Men allvarligt, skulle du vilja sitta och äta lunch med ögonen rätt in i tegelväggen?

Jag har fått en ny favoriträtt! Har varit livrädd för allt vad musslor heter men dessa kammusslor är ljuvliga! Och dessutom nyttiga!

Vad som däremot kanske är mindre nyttigt var efterrätten vi åt en kväll. Aaaaaahhh ljuvlig men ack så drypande 😀 Så ni ser, det är en evig tur att jag har blivit med hund tillfälligt!