Hittade ingen knapp hemma som jag tyckte passade till axelvärmaren. Tog fram mina lergrejor och gjorde en egen. Det var så kul att det blev tre stycken på en gång. Dessutom kom flera idéer till knappar poppande i huvudet så snart måste jag nog börja sticka saker som passar till dom 🙂 Nån som vill ha en fårknapp?

I lördags var vi bortbjudna till vännerna i deras stuga vid havet. Ville gärna ha med en present men vad? Sydde ett servettställ som är fodrat i ett kul prickigt tyg. Skrev ut en bild av deras stuga på ”stryka-på-papper” och limmade dit. Stoppade ner några buntar servetter och två chokladkaka. Det blev en uppskattad present.

Vännerna hade fått en ny familjemedlem. Fick passa på att fota honom när han var nyvaken för övrig tid var han mest som en studsboll och omöjlig att fånga på bild 🙂 10 veckor energiknippe som påminner lite om en lemur i ansiktet.

Det var ju veterinärbesök häromdagen. Fästing var lätt utplockad på kattdamen och knölen kommer att försvinna av sig själv. Gubbens katt fick dom söva för att kunna titta i halsen. Dom kunde dock inte hitta någonting som satt fast där så vi hoppas att han inte fortsätter hosta. Väl hemma placerades den sovande katten i badrummet med filt över sig. Vi satte oss i köket och åt lunch. Det dröjde inte lång tid innan han kom släpandes ut i hallen. Ville ha sällskap! Han kom väl en meter ungefär innan benen vek sig och han dök. Så synd han tyckte om sig…

Upptäckte åxå att jag missat att visa flera kantarellskördar! Denna var från i söndags. Den förra var dubbelt så stor men fotades inte innan vi gett bort hälften. Underbart, eller hur Farsgubben! 😀

Annonser