Om man har tre av någonting har jag hört att man kan säga att man samlar på det. I så fall är jag en samlare på mycket olika saker. Det blir nämligen ganska sällan mer än tre-fyra av varje samling 🙂 Någonting som jag har mycket mer av – inte mindre än 32 stycken plus 11 tomtar och en lucia som inte får vara framme på sommaren är dessa stickedockor. Det är en väninna till min kära faster som har gjort hundratals. Det är tack vare faster och farbror som min samling är så omfattande.  Nu har dom flyttat in i det som tidigare var mitt hobbyskåp (Läs: skräpskåp). Där ska även en del av mina andra samlingar få flytta in. Jag har rationaliserat bort dörrarna på skåpet.

Sedan det här med att samla på sig. En helt annan sak. En bekant och jag konstaterade i går när vi stod och hivade fulla billast med ”skräp” i containrar på återvinningen att vi inte har en aning om vart allt kommer ifrån… Sisådär en 14 sopsäckar mindre saker har jag nu i alla fall 🙂

Mera på Skåp-temat. Gubben min tycker att jag har alldeles för många gamla skåp. I dag blev det ett till 🙂 Jag har i 10 års tid haft mitt porslin i ett linneskåp inropat på auktion. Det rymde i och för sig mycket men dörren är lite skev så att stänga det var inte att tänka på om man inte ville att allt porslin skulle ramla ut när man sedan öppnade det igen. Det gjorde i sin tur att porslinet som inte användes så ofta var alldeles dammigt. I dag fanns MITT vitrinskåp på Blocket och nu står det hemma hos mig. Ååååh så fint det blev. Katten gillar det gamla så hon får väl bo i det.