Här kommer lite bilder från vår helg i Stockholm. Vi börjar med en från luften. Molnen såg ut som snö och vi bara väntade på att tomten skulle komma körande med sina renar därnere.

IMG_4389

Vi hamnade på en kinesrestaurang för lunch. Det  blev sushi. Jag åt han vid pilen… Äh, bara skoja, vi åt friterade räkor. Mums!

IMG_4392

På fredagskvällen var vi bjudna på jättegalej på Münchenbryggeriet. Underhållning och en fantastisk trerätters meny tillsammans med 500 personer från hela Sverige. Underhållningen sköttes av bl.a. Anna-Lena Brundin och Jill Johnson. Superbra!

brudar

På lördagen tog vi en lång promenad från söder där vi bodde ner till Hötorgshallen. Vi (Läs; brudarna) sprang in och ut i affärer. Vi köpte the, garn och suktade i alla chokladbutiker.

IMG_4419

Ska vara storstan för att hitta såna här knäppa cykelpumpar 🙂

IMG_4423

Åsså stället i Gamla Stan med de ”korkade” stolarna.

IMG_4442

Supermysigt kondis i Källarvalv i Gamla Stan.

IMG_4431

Vi som är amatörfiskare av stora mått stannade länge och tittade på när grabbarna håvade upp både abborre och strömming.

IMG_4448

På lördagseftermiddagen fick vi besök på hotellet av Faderskapet med Fru. Dock lämpar sig inte någon av de bilder jag tog då att visa offentligt 🙂 Försök själva att ta seriösa bilder när sex personer trängs i ett litet hotellrum med bara en dubbelsäng och en stol… På Lördagskvällen var vi på en restaurang och åt ytterligare en underbar middag. Hamnade sedan på en pub, och när vi lullade hem från den såg vi detta. Kan ju hoppas att han inte skulle iväg någonstans…

parking

Ett litet PS med anledning av gårdagens inlägg. Jag har haft Nöff Nöff Light i ett dygn. Bröt ut 20 timmar efter vaccinering. 39 i feber, vrååålont i hela kroppen. Nu ett dygn senare är jag i det närmaste feberfri och bara lite bensvag. Håller tummarna att sprutan gjorde att man slipper den riktiga influensan för den kan INTE vara kul att ha.

Trevlig helg på er!