På resan stötte vi på allehanda fyrfotingar. De enda som eventuellt platsar i kategorin fyrfota o-vänner är väl dessa (åtminstone på vägen). De har fortfarande vänstertrafik och dök upp precis överallt. Dumma som spån. Är dom bredvid vägen när man kommer ska dom upp precis framför bilen innan de är nöjda.

Alla bilder är klickbara för att få upp lite större varianter!

IMG_4033

IMG_4036

Det mest ovanliga fyrfota inslaget måste väl vara denna lilla parvel som kom springande mot och förbi mig på stigen. Han var totalt orädd men hade för bråttom för att posera så bilden är tyvärr inte helt skarp.

IMG_3870

Den här härliga jycken satt i husvagnen och längtade ut. Strax efter träffade vi husse och matte. De var från Finland men pratade bra svenska. Hunden pratade bara finska 🙂 men han var väldigt bra på att brottas. JAG VILL HA EN HUND!!!!!

IMG_3912

IMG_3996

IMG_4001

De flesta är antingen hund eller katt-människor, men jag är både och. Den här kissen tog jag bild på för att våran Kattsköterska hemma skulle få se.

IMG_3990

Vi mellanlandade i vår stuga sista natten innan vi åkte hem. Där tog vi en tur på flotten och matade änderna. Det var en härlig kväll och lilla tjärnen var full av hungriga änder.

IMG_4043

Annonser