Nu är minstingen konfirmerad 🙂 Risken (chansen?) att någon av mina pojkar ska bli religiös i någon större omfattning är nog inte stor, men jag är glad att de har valt att konfirmera sig. Alltid gör det någon nytta att prata om dessa ämnen och tänka till lite. Här i Lövångers församling gör de allra flesta ungdomar det (konfar sig alltså) och vi har en mycket engagerad präst som de läser för. Han är dessutom väldigt rolig, spelar teater och spexar. Smart drag för han engagerar verkligen ungdomarna! Så här fin var sonen innan vi skulle åka till kyrkan.

IMG_3298

Och en bild på den nybakade konfirmanden…

IMG_3322

Konfirmanderna visade upp vad de hade lärt sig med hjälp av olika rollspel. Här kunde inte prästen hålla sig utan ville självklart vara med!

IMG_3310

IMG_3314

Slutligen en skrytbild från en stolt mamma. Tänk att jag har tre så stiliga pojkar!!!

IMG_3345

Jag hade ju lovat fler bilder från vår resa. Lugn, det kommer… Eftersom naturen exploderade häruppe medan vi var borta gick förra veckan åt till att tukta den. I går kväll fick vi ned potatisen. I dag är det återigen dags att klippa gräsmattan. Vi hade ofattbara 28 grader varmt i går. Idag är det 11 grader och långkalsonger på igen….