OUMBÄRLIG FÖR ATT…

img_2568

Gåtan igår löste farsgubben trots att han eg. inte hade en susning vad det var på bilden. Svaret var; Oumbärlig till… att koka ägg! I dag kör vi denna som är (var) oumbärlig för att… Väntar med spänning på era gissningar.

Vad som annars är oumbärligt häruppe just nu är ved, ved och ved i nämnd ordning. Fy f….n vad kallt det är.

Författare: AnJa

En tant i mina bästa år eller kanske har jag passerat bäst-före-datum vid det här laget? 60+ några till. Dumbo med Gubben sedan 20 år. Hur gör man när man är Dumbo? Det får du veta om du läser OM. Vi har tillsammans 9 barn, 11 barnbarn och ett bonusbarnbarn. Kan bli många till sommargrillen och julbordet. Det äldsta av våra barnbarn är 17 år och det yngsta 7 månader. Det är alltid lika roligt att träffa dem. Önskar att det vore oftare! Vi gillar att åka till fjällen med husbilen och laga mat. Ungefär så. Glömde ju något viktigt, fyrbent som kom in i vårt liv för snart två år sedan. En av mina söner flyttade tillbaka efter studier och hade med sig Asterix. En underbar, busig, envis, go Bichon Havanais som jag är lycklig dagmatte till.

4 reaktioner till “OUMBÄRLIG FÖR ATT…”

  1. Ok, här kommer gåtans lösning; denna pryl är oumbärlig för att förstora en bild! Det är en pantograf och fanns t.o.m att köpa på Clas Ohlson för många år sedan. Denna är inhandlad där. Finns i både plast och trä. För att se den ”in action” googla på pantograf.

  2. Fusk att lägga den på ett blankt trägolv. Den ska naturligtvis finnas på plats på ett ritbord i sin rätta miljö !

Lämna en kommentar